Beeldgedicht – School

Door
4 maart 2015

Een nieuwe maand, een nieuw beeldgedicht van Martine Eshuis!

 

ookalwasikhet-school

Lees meer van

Stijlestafette: Howl

Door

Voor onze themamaand De Stilist vroegen wij deelnemers van De Stijlestafette om een variatie à la Queneau op onze oertekst te schrijven. Ik zag de gemiddelde geesten van mijn generatie kloten met een fietsslot, verdrietig piekerend en koud,             zich over blanke kinderzitjes hangen ‘s nachts op zoek naar een heilzame sleutel,             slap kotsende millennials verlangend […]

Lees meer uit de categorie

Uit haar bladerdak

Door

Als ik de luiken van de Jan Luijkenstraat open, tuimelen er allerhande geschiedenissen naar buiten. Uit elk huis weer andere. In deze groene long, die het Willemspark verbindt met de grachtengordel, hebben elites en geschiedenissen vrij spel. Dat is niet alleen omdat iedereen – zolang de verbouwing duurt – via Jan Luijkenstraat nr. 1 – […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper