Beeldgedicht – ook al was ik het – timing

Door
7 december 2015

ook-al-was-ik-het-timing-gr00t

Lees meer van

De tragikomische poëzie van Else Kemps

Door

Een interview met Else Kemps, 21 jaar en nu al een poëzietalent waar niemand omheen kan, is een goede reden om weer eens in een trein te stappen. We spreken af in Stella by Starlight, een huiskamercafé in hartje Arnhem waar veel van haar opleidingsgenoten hun middagen doorbrengen. Ook Else, inmiddels vierdejaarsstudent aan Artez Creative […]

Lees meer uit de categorie

De Nieuwe Lichting: Rita Martynowski

Door

De Optimist vroeg de nieuwe lichting afgestudeerden van schrijfopleidingen in Nederland en Vlaanderen om hun eindwerk in te sturen. In DE NIEUWE LICHTING presenteren wij fragmenten uit dat werk en stellen wij de schrijvers van de toekomst voor.  Deel 3: Rita Martynowski. Rita studeerde de afgelopen twee jaar aan de Schrijversacademie in Antwerpen. Hoe ben je tot je […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper