Courgettetijd

Door
22 juli 2016
Courgettetijd_04klein_Bindervoet

Instagram: @doffe.ellende

 

Lees meer van

Een paar nachtjes slapen

Door

Ze vraagt of ze voor deze ene keer chips als toetje mag. Grote ogen, de blauwe zak in haar kleine handjes. Dan gaat ze de hele week op tijd naar bed. We staan in het laatste gangpad van de supermarkt. Colaflessen, zoutjes en helemaal aan het eind flessen wijn en kratten bier. Het is maandag. […]

Lees meer uit de categorie

Camera

Door

Het eerste bedrijf weigerde om naar hen toe te komen en dat was dat. Ze leken niet eens te begrijpen waarom dat onmogelijk was en hij werd woedend over de telefoon, tegen een meisje dat er ook niets aan kon doen. Later vroeg Sophie waar dat toch over ging en hij moest liegen, verzon iets […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper