Beeldpoëzie: Arnoud Rigter

Door
31 augustus 2016

 

1k

2k

3k

Klik op afbeeldingen voor vergrotingen.

 

Lees meer van

Twee ZKV’s

Door

Twee ZKV’s van Tom Marien. Neergang Mijn vader brandt, zo heeft hij het gewild. Begin deze week viel hij dood neer. Hij zakte in elkaar in de gang. Toen ik hem ging groeten, stak ik een brok steenkool in zijn broekzak. Het stuk dat hij bij de sluiting van de mijn in zijn boterhammendoos mee […]

Lees meer uit de categorie

De weg naar John Fante

Door testy testerson

Illustraties: Willem Jansen Tussenstops: Punk, Tupac Shakur, Australië, Charles Bukowski en beer shits.   Eigenlijk moet ik beginnen bij Charles Bukowski. U moet begrijpen, voordat m’n moeder me op m’n negentiende een dichtbundel van deze man kado deed, las ik niet veel meer dan muziekbladen. En dan niet eens de bevlogen, zelfgemaakte en politiekcorrecte bladen […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper