Inzenden

Door admin
31 maart 2017

Hoe je het beste kunt inzenden staat hier.

Lees meer van

De mooiste neus

Door admin

Fotografie: Mahlee Plekker Cleopatra, de legendarische Egyptische koningin, leeft voort in onze verbeelding: als bloeddorstige heerseres,¬†femme fatale, tragische heldin en uiteindelijk icoon van popcultuur. Naar de vrouw achter de mythe blijft het echter naarstig zoeken. Mijn allereerste kennismaking met Cleopatra verliep via Asterix en Obelix, toen ik een jaar of acht was. Onlangs trok ik […]

Lees meer uit de categorie

Kunstbende #2: Selma Oueddan

Door Selma Oueddan

ik weet het niet¬† ik kan drie dagen zonder reden wachten met ja zeggen / ik blijf te lang stilstaan maar wil ook te veel / het juiste antwoord komt altijd te laat / ik hou van pizza / ik wil weten waarom je bent maar heb geen idee hoe ik het vragen moet /voor […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper