themamaand

De Duellist – Oproep

Door admin | beeld: Martien Bos
11 maart 2020

De Optimist vraagt jonge auteurs het duel aan te gaan met zichzelf voor themamaand De Duellist. Schrijf, dicht, essayeer over polemieken, voetbal, ouderwetse schermutselingen: alles wat een duel voor jou betekent. Misschien zit het duel wel in de vorm van je tekst.

Stuur je inzending vóór 28 april naar redactie@deoptimist.net. De redacteuren gaan met elkaar in de clinch over de leukste inzendingen, die in juni met een illustratie worden gepubliceerd!

 

Lees meer van

Inzenden

Door admin

Hoe je het beste kunt inzenden staat hier.

Lees meer uit de categorie themamaand

De Toerist: Schuimkoppen

Door Julia de Dreu

Een man met een baard, donker haar, veel haar, borsthaar, beenhaar, een paar verdwaalde rugharen, maakt driftige armgebaren tijdens het bellen. Zijn vrouw, topless, gifgroene bikinibroek, spreidt haar handdoek en daalt neer. Een kind gilt. Een man met een witte rug en rode nek, een tatoeage van een doodshoofd op de kuit, bodyboard onder de […]

ontwerp: Artur Schmal Studio / ontwikkeling WordPress: Daniël Philipsen