Decemberkaarten 2020

Door Zep de Bruyn | beeld: diversen
16 november 2020

Nu in onze webshop, De Optimist decemberkaarten 2020.

Afgelopen week onthulden we de ontwerpen van onze decemberkaarten. De kaarten zijn speciaal ontworpen door illustratoren die in het afgelopen jaar bij De Optimist te zien waren.

De kaarten

O, dennenboom! De eerste decemberkaart, deze goedgeefse boom, is ontworpen door Zena-Rae, die eerder illustreerde voor De Optimist tijdens onze themamaand De duellist.

Zwaartekracht en gezelligheid, beide erg aantrekkelijk en een prima reden om het glas te heffen. De tweede decemberkaart komt van Martin Hooke, die eerder een rookworst en een vluchtende mensenmassa illustreerde bij proza op De Optimist.

En een waardig winterwende! De derde decemberkaart in onze set komt van verwoed tekenaar Erik Ezrin.

De set

De kaarten zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en worden verkocht als set van zes stuks. Zo krijg je elk ontwerp twee keer, en kan je meerdere mensen blij maken met je favoriete kaart, of er zelf een houden.

Je steunt met jouw aanschaf het digitaal cultureel magazine De Optimist.
Koop nu jouw setje.

Over de auteur

Zep de Bruyn is een tekenaar en visueel ontwerper. Hij is ook redacteur bij De Optimist. www.zepdebruyn.nl is zijn website, @zepdebruyn zijn Instagram.

Lees meer uit de categorie

Vers in de Etalage

Door Arno van Vlierberghe

Betreft: tijdelijke minnaars 1. Ik ben een moeizame minnaar maar een minnaar niettemin. Van de liefde weet ik enkel dat ik er pas aan ben begonnen. Dat menszijn niet iets fijns is dat je wil doen, maar het meer weg heeft van veroordeling. Tot samenzijn, laat ons zeggen. Plots, uit het niets. Misschien is het […]

ontwerp: Artur Schmal Studio / ontwikkeling WordPress: Daniël Philipsen