Beeld

Decemberkaarten 2020

Door Zep de Bruyn
16 november 2020

Nu in onze webshop, De Optimist decemberkaarten 2020.

Afgelopen week onthulden we de ontwerpen van onze decemberkaarten. De kaarten zijn speciaal ontworpen door illustratoren die in het afgelopen jaar bij De Optimist te zien waren.

De kaarten

O, dennenboom! De eerste decemberkaart, deze goedgeefse boom, is ontworpen door Zena-Rae, die eerder illustreerde voor De Optimist tijdens onze themamaand De duellist.

Zwaartekracht en gezelligheid, beide erg aantrekkelijk en een prima reden om het glas te heffen. De tweede decemberkaart komt van Martin Hooke, die eerder een rookworst en een vluchtende mensenmassa illustreerde bij proza op De Optimist.

En een waardig winterwende! De derde decemberkaart in onze set komt van verwoed tekenaar Erik Ezrin.

De set

De kaarten zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en worden verkocht als set van zes stuks. Zo krijg je elk ontwerp twee keer, en kan je meerdere mensen blij maken met je favoriete kaart, of er zelf een houden.

Je steunt met jouw aanschaf het digitaal cultureel magazine De Optimist.
Koop nu jouw setje.

Over de auteur

Zep de Bruyn is een tekenaar en visueel ontwerper. Hij is ook redacteur bij De Optimist. www.zepdebruyn.nl is zijn website, @zepdebruyn zijn Instagram.

Lees meer uit de categorie Beeld

Gedichten van Manuel Kneepkens

Door Manuel Kneepkens

Nijntje Tussen mijn bonzend hoofd en het donzen jouwe, Miss Nijntje, heb ik een luxe nachttrein gedroomd voorgoed op weg naar de Mediterranée waar Venetië ligt aan gene zijde van de spiegel in een matzilveren waterbed samen met godin Aphrodite koerend als een postduif op het San Marcoplein Ga gerust slapen, Lady Bunny en wordt […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper