Decemberkaarten 2020

Door
16 november 2020

Nu in onze webshop, De Optimist decemberkaarten 2020.

Afgelopen week onthulden we de ontwerpen van onze decemberkaarten. De kaarten zijn speciaal ontworpen door illustratoren die in het afgelopen jaar bij De Optimist te zien waren.

De kaarten

O, dennenboom! De eerste decemberkaart, deze goedgeefse boom, is ontworpen door Zena-Rae, die eerder illustreerde voor De Optimist tijdens onze themamaand De duellist.

Zwaartekracht en gezelligheid, beide erg aantrekkelijk en een prima reden om het glas te heffen. De tweede decemberkaart komt van Martin Hooke, die eerder een rookworst en een vluchtende mensenmassa illustreerde bij proza op De Optimist.

En een waardig winterwende! De derde decemberkaart in onze set komt van verwoed tekenaar Erik Ezrin.

De set

De kaarten zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en worden verkocht als set van zes stuks. Zo krijg je elk ontwerp twee keer, en kan je meerdere mensen blij maken met je favoriete kaart, of er zelf een houden.

Je steunt met jouw aanschaf het digitaal cultureel magazine De Optimist.
Koop nu jouw setje.

Lees meer van

De veren van Kryger

Door

Pas op! Voor je het weet sta je naakt voor me! Niet wegrennen, of erger, die petsstok halen waar jullie tegenwoordig onder het mom van humaniteit wat volt aan hebben toegevoegd. Als ik dan toch moet kiezen prefereer ik de snelle mep boven geroosterd worden, dank u. Mijn broer, een ongelukkig groot uitgevallen exemplaar, had […]

Lees meer uit de categorie

Muntenigheden

Door

Wat is een bankbiljet? Een papiertje met een afbeelding; de daadwerkelijke waarde ervan is lager dan het bedrag dat erop staat. Maar een oud bankbiljet van 5 gulden is voor verzamelaars vaak meer waard dan de 2,20 euro die het representeert. Wij vroegen onze illustratoren hun eigen bankbiljet te ontwerpen; een ode aan papiergeld. Wat […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper