Was Dennis Gaens noch zu sagen hätte

Door
27 maart 2016

Dennis Gaens heeft een Duitse vader, een Duits paspoort, luistert Duitse hiphop en spreekt vloeiend Duits. Hij heeft een voorliefde voor kantoorartikelen, drinkt graag bier, maar heeft het dan weer niet zo op braadworst. Hoe Duits is Dennis Gaens eigenlijk? Om daar achter te komen interviewde hij zo ongeveer alle mensen die hij kent, om het antwoord uiteindelijk te krijgen van…?

Op zaterdag 19 maart, tijdens het Boekenbal voor Lezers in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen, presenteerde Dennis de uitkomsten van zijn onderzoek op het podium. En ook dat nam hij op.

Dennis Gaens audio

Luister hier naar Was Dennis Gaens noch zu sagen hätte:

Lees meer van

Richard Nobbe: ‘Een goede slambattle is eigenlijk gewoon een heel erg cool debat’

Door

‘Dichters zijn gewoon lekkere, mooie mensen die je voor een paar minuten een compleet andere wereld in kunnen sleuren met niets meer dan woorden.’ Richard Nobbe is een dichter, performer, student en filosoof uit het mooie Groningen en de vierde finalist van het NK Poetry Slam die we hier aan je voorstellen. Door het schrijven […]

Lees meer uit de categorie

Betty, Al & Jill

Door

Vandaag sprak ik haar aan. We stonden aan het einde van onze straat. ‘het is stil hè?’ zei ik. Het was om de stilte te breken. Maar ze zweeg. Keerde een vuilniszak om in een groene bak. ‘Het lijkt wel bijna voorjaar,’ zei ik, ‘alsof we de winter dit jaar overslaan.’ Ze zei niets. Keerde […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper