Gezocht: beeldpoëzie

Door Loes van Gils
7 juli 2016

De Optimist zoekt beeldpoëzie. Stuur je inzendingen naar: redactie@optimist.net 

 

beeldpoezie oproep 20162 (2)

 

 

Over de auteur

Illustrator Loes van Gils studeerde in 2016 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). In haar werk weet ze met een paar lijnen een helder beeld neer te zetten. Haar mensfiguren hebben dierlijke trekjes, ze lijken nieuwsgierig en altijd op onderzoek – net zoals zijzelf altijd op zoek is naar inspiratie, vormen en verhalen. Serieuze onderwerpen maakt ze lichter, ze tekent erover met een knipoog. Zie loesvangils.com.

Lees meer uit de categorie

portret: Jan Zwaaneveld

Door Milou Voskuilen

De volgende auteur in onze serie portretten van bijdragers aan Handboek voor een Optimistisch leven (Atlas Contact) is dichter Jan Zwaaneveld. In 2015 publiceerden we zijn gedichtenreeks Bulgaarse honden, die een prachtige plek vond in ons boek bij het thema ‘Geluk’.  Hoe heb je De Optimist leren kennen? Het meest waarschijnlijke scenario is dat mijn vrouw Cilja Zuyderwyk, die een […]

ontwerp: artur schmal studio / development: erik driessen media ontwerper