evenement

Gebbetje #63

Door De Optimist
6 oktober 2013

Maandag 25 maart werden we genoemd in een artikel in NRC.next over online journalistiek:

“Twintigers van nu zijn moe van fastfoodnieuws, ze zoeken verdieping online. Platforms van creatievelingen bieden die reflectie, gratis. (…) De Optimist is een ‘podium voor creatieve authenticiteit’. Het combineert opinie, journalistiek en kunstkritiek, maar de focus ligt op beeld en literatuur (…).”

 

Lees meer van

Gezocht: beeldpoëzie

Door De Optimist

De Optimist zoekt beeldpoëzie. Stuur je inzendingen naar: redactie@optimist.net       

Lees meer uit de categorie evenement

De Optimist x GDMW

Door Elske Jacobs

Pop-up Podium De Optimist tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival zaterdag 13 oktober 2018, 20.00 uur Katendrecht, Rotterdam Facebookevenement Tickets  Woordkunst tegen de skyline van Rotterdam, Hotel New York op de achtergrond, biertje in je hand. Ja toch? Tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival maak je kennis met de beste jonge schrijvers van nu, en daar zijn […]

ontwerp: Artur Schmal Studio / ontwikkeling WordPress: Daniël Philipsen